Wat leuk dat u onze website bezoekt. Wij hopen dat u een goede indruk van ons koor krijgt.

In de agenda en op deze informatiepagina vindt u informatie over o.a. onze optredens.

In het Foto-album en ook via Facebook worden regelmatig de nieuwste foto’s toegevoegd.

Wij zouden het erg leuk vinden als u een berichtje met uw reactie, op bijvoorbeeld een optreden,op de speciale Reactie-pagina

Bent u na het bezoeken van onze website of één van onze optredens enthousiast geworden, en lijkt het u wat om met ons mee te zingen.
Kom dan eens naar onze repetitie avond.  Of neem contact op met één van onze bestuursleden

JUBILEUMJAAR 2019

Foto’s van ons Jubileumconcert staan op de
Jubileumpagina en in ons Foto-album 

JUBILARISSEN 2019

Tijdens de Algemene Leden Vergadering 2019 konden wij 3 jubilarissen huldigen.

Dat waren Ina van Meerten, Ria Zonneveld en To Mosterd.

Zij zingen al 40 jaar aan één stuk door de sterren van de hemel bij Les Sirènes.

De vierde jubilaris, Joke Vermeer,was  niet aanwezig, maar is bij de eerstvolgende gelegenheid in het zonnetje gezet. Joke is al 25 jaar actief voor onze vereniging.

KERSTCONCERT 2017

Op zaterdag 9 december 2017 heeft Les SIrènes  in de Vredekerk in De Lier  een uniek KERSTCONCERT  gegeven

Voor de pauze zongen wij een aantal nummers uit ons reguliere kerstrepertoire. Maar na de pauze ging het los.

Wij hebben een uitvoering ten gehore gebracht  van een nieuwe Amerikaanse cantate  “A Noel Celebration”.

Deze cantate is gearrangeerd, gecomponeerd en samengesteld door Lloyd Larson in samenwerking met Marty Parks en Jay Rouse. De instrumentatie is van de hand van Ed Hogan. 

Onlangs (25 november) heeft onze dirigent Robert H.Vorwald een interview gegeven bij WOS-radio in het programma Weekend Magazine met Daan Berg. Daarin verteld hij hoe wij zo tot dit veelbelovende Kerstconcert gekomen zijn. KLIK HIER voor het interview.

Ruim een jaar geleden zijn wij begonnen met de voorbereidingen voor dit concert.  Eerst kleinschalig ,met ons vaste koor. Maar vanaf april werden wij versterkt  met een 20-tal projectleden die geheel op vrijwillige basis al die maanden met ons mee gerepeteerd hebben. Er werd een orkest gezocht, maar het moest  low-budget blijven, maar boven alles wèl high-quality ! Uiteindelijk is het een geweldig orkest geworden van hoog gekwalificeerde amateur-muzikanten die eigenlijk nog nooit eerder in deze samenstelling  gespeeld hadden. Er werd een beroep gedaan op toneelvereniging “Kunst en Genoegen” uit De Lier om de gesproken teksten voor hun rekening te nemen.

En het resultaat mocht er wezen. Op 26 november was de eerste try-out in een lege kerk. Toen klonk het al veelbelovend. Daarna nog wat kleine puntjes bijschaven en 9 december was het dan zover.  Een uitverkochte zaal met veel familie, vrienden, en bekenden.

Wat ons betreft was de avond veel te snel voorbij en bij de laatste tonen beseften wij dat ook. Het was weer een Les Sirènes-concert met een gouden randje.

Nu hebben we gelukkig nog de foto’s en de herinneringen. De foto’s zijn te vinden op onze FACEBOOK pagina.